Folding Pocket Aces-God Poker Strategi?

Folding pocket esser er en diskussion, der synes at komme op tid til anden, når vi taler om forskellige hypotetiske te .as hold ‘ em situationer. Jeg er ikke sikker på, hvor diskussionen helt kommer fra, men jeg tror, at en af de mere populære poker bøger derude fortalere for, at det er forkert at aldrig folde AA. Mens folde pocket esser kan være det korrekte træk i meget specielle omstændigheder, 99,9% af den tid, det er en svag-tight poker og ikke god strategi.

Nedenfor er en diskussion fra poker forum om netop dette emne, med en indledende plakat spørger om spørgsmålet, så svarene, der viser folde AA er matematisk usunde.

Første indlæg fra Lev:

Lad os bare sige, at det er første hånd i en S ‘ N ‘ G turnering. Du er blevet behandlet pocket esser, desværre mindst tre personer har besluttet at gå all-in Pre-Flop, før du har haft chancen handlingen. Nu har du selvfølgelig den bedste hånd i AA, men med så mange mennesker i hånden er du ikke i flertallet for at vinde hånden. Vil du ringe eller ej? At vinde hånden forsikrer ikke, at du vil placere i pengene, men at miste forsikrer, at du ikke vil….

Svar af MJ:

Hvis du spiller den hånd 100 gange i samme situation, du kommer ud vinderen oftere end ikke. Let opkald til mig.

Når det er sagt, mens du er favorit til at vinde-vil du sandsynligvis ikke vinde. Så du kan være som 35% favorit, men det efterlader stadig 65% forsvundet.

Svar af Scotty:

Dit spørgsmål og de svar, det fik inspireret mig til faktisk at teste din % med håndkalkulatoren, se linket under “Generelt”. Denne test bruger 4 spillere under antagelse af, at der allerede har været nok galskab. Disse er alle tier 1 eller tier 2 hænder, som kan give dine modstandere for meget kredit, men bære over med mig. Hvis en hånd er egnet, har jeg lagt en “s” ved siden af den, såsom AKs:

Matchup # 1 Slugfest

AK 2.7% KK 9.9% QQ 18.3% AA-69.0%

Det kan overraske dig at indse, at KK ikke holder op meget godt i multiwayay potter, da big slick stjal en af de to resterende outs. Hilton-søstrene handler dog om en 3.8 til 1 underdog.

Resum to: 69% til 31%

Matchup # 2 velegnet Slugfest

AKs 9.2% KK 10.4% QQ 15.9% AA for 64,5%

Næsten samme resultater, først nu er der en flush trussel. Resum 64: 64,5% til 35,5%

Matchup # 3 Bump, sæt, og dræbt

JJ 12.5% QQ 14.4% KK 17.5% AA 55.6%

Jeg er sikker på dette er det mareridt scenario, at de fleste af jer har frygtet, og at lytte til alle de rants fra Party Poker, ville du tror, at denne pocket pair matchup skete hver 5 minutter… Så på trods af de tre måder at blive spydet på, er din procentdel at vinde stadig højere end hele din konkurrence kombineret.

Resum to: 55,6% til 44,4%

Matchup # 4 Den Store Slick Lockup

KK 0.1% AKs 10.6% AKs 10.6% AA 78.7%

Hvis jeg så denne matchup med AA, ville jeg være all….. all over mig selv, før river-kortet faldt. Så ville jeg grine hysterisk.

Resum:: 78,7% til 21,3%

Jeg vil sige, at du har modtaget nogle gode råd, men jeg er uenig med Mathman, jeg tror, at det rigtige spil skal laves uanset hvilke grænser du er på. Jeg spiller mit bedste spil hele tiden.

MJ, din anden sætning synes ikke at jive med den første sætning… ikke alene er han tilbøjelige til at vinde, men hans procentdel er altid meget meget højere end 35%. Jeg kan godt lide at du har nævnt at spille det 100 gange, fordi det helt sikkert understreger ideen om langsigtet succes… Jeg tror, at for mange mennesker bliver railroaded af kortsigtet tab, og det tricks dem til at løsne op.

Jeg er ligeglad med, hvor mange gange jeg får esser revnet, jeg vil fortsætte med at spille dem, indtil min venstre bold falder ud, og jeg vil grine af den person, der ikke spiller hånden korrekt, fordi han føler, at det er “uheldig.”