Blackjack strategi for Party Poker

Selvom de fleste af os pokerspillere (især de erfarne besøgende på dette siteebsted) ved, at ethvert spil mod huset er et tabende forslag med-EV (det er kort for “forventet værdi”), tager nogle af os stadig tid til at spille i sådanne kasinospil som blackjack.

Efter at have tilbragt år med at spille solid poker, Jeg er klar over, at det ofte bliver kedeligt blot at spille poker hele dagen. Det er derfor, du vil finde poker legender som Stu Unger, TJ Cloutier og Gus Hansen spille hus spil som blackjack, roulette og craps for millioner af dollars. Spillere, der er kloge nok til selvfølgelig at indse, at det er et tabende forslag at spille mod huset.

Som sådan, som weebmaster for dette siteebsted og en person, der føler sig personligt ansvarlig for at give sine besøgende det bedste råd om ikke at miste penge, jeg har oprettet denne korte lille guide til, hvordan man spiller blackjack.

Så uden yderligere farvel er her MJS personlige matematisk korrekte EV-system til, hvordan man spiller blackjack:

MJ s 10 trin Blackjack System

Vælg en tabel, som du vil spille blackjack på. (Enhver tabel vil gøre, der er ingen overtro, når det kommer til matematik.)

Må ikke endnu sidde ned ved bordet, men observere de andre spillere, der spiller blackjack i en 10 minutter.

I løbet af disse 10 minutter skal du tælle nøjagtigt, hvor mange hænder der gives og spilles i løbet af disse ti minutter (eksempel: 20 hænder)

Når du har observeret disse hænder, sæt dig ned ved bordet.

Vælg et beløb, du ønsker at satse hver hånd (de fleste borde kræver et minimum $5 bet).

Nu ganges din indsats med antallet af hænder, der blev spillet i 10 minutter (eksempel: 5 * 20 = 100)

Multiplicer nu resultatet med 6 (eksempel: 100 * 6 = 600)

Divider nu dette tal med 100. (eksempel: 600 / 100 = 6)

Sæt et dollartegn foran dette nummer (eksempel: $ 6)

Indsæt dette nummer i følgende algoritme nedenfor:

“JEG KOMMER TIL AT TABE _____ I TIMEN AT SPILLE MATEMATISK PERFEKT BLACKJACK I DE MEST OPTIMALE BETINGELSER, HVILKET ER GRUNDEN TIL JEG BØR ALDRIG, NOGENSINDE SPILLE BLACKJACK, MEDMINDRE JEG NYDER AT MISTE PENGE MED EN SATS PÅ ____ I TIMEN!!!!

JEG ER KLAR OVER, AT BLACKJACK ER EN UMULIG AT SLÅ SPIL, DER UDELUKKENDE ER AFHÆNGIG AF HELD FOR AT VINDE. JEG VIL IKKE SPILLE BLACKJACK, FORDI JEG IKKE ER ET ÆSEL OG TROR PÅ TING SOM HELD OG TANDFEEN!!!”