Heads Up Poker Strategi

Jeg kan ikke komme over, hvor sjovt heads-up limit poker er. Jeg plejede at spille limit single table turneringer hele tiden, når ingen grænse var ikke alle de vrede og fyldt med fishies og en eller anden måde glemte om denne lille juvel i uslebne.

Jeg tror, den bedste del om heads-up limit er, at det virkelig lærer dig hver eneste menneskelige aspekt af limit poker i al sin herlighed. Aggression, hånd udvælgelse, bluffe, fældefangst, læsning, værdi væddemål, folde og endelig pot odds. Sandsynligvis også i den rækkefølge. Jeg vil give en hurtig pointer om hvert emne:

Aggression-poker pro våben valg

De svage af hjertet få damp rullet med ekstreme fordomme i heads-up poker, især når man spiller på en af heads-up poker sites. Du har to måder at vinde en pot – du viser den bedste hånd eller din modstander folder. Du kender i poker bøger, hvor de taler om at spille poker uden selv at se på deres hænder? Det er værdien af aggression lige der. Forestil dig, at du ikke kan se dine hænder og heller ikke din modstander. I dette scenario er den matematiske implikation, at du vil vinde 50% af dine Sho .do .ns på lang sigt. Hvad betyder det så? Du skal få din modstander til at folde oftere, så gør du det. Der er således kun .n levedygtig poker strategi – bet and raise.

Håndvalg-spil med det, du har

Da vi faktisk kan se vores hånd, er den reelle værdi at sætte penge i puljen, når du har det bedste af det og ikke sætte penge, når du ikke har det bedste af det. For mange mennesker, jeg spiller med i limit heads up-spil, straffer mig ikke nok ved at lade mig se flops gratis efter at have sendt BB. Eller de lod mig halte ind fra SB uden at fejle. Heads-up poker lærer dig altid at hæve med disse esser, Konger, ansigt / kicker, mid-high suited stik og pocket pairs, fordi de vil høste langsigtet værdi. Det gør dig vant til at hæve for værdi og spille ud på et flop eller ej kortene hit eller ej.

Bluffe-skubbe din modstander ud af potter

Det meste af tiden i heads up poker, vil du og din modstander ikke ramme noget på floppet. Det er her Bluff og aggression kommer ind, fordi du altid vil tage potten ned, hvis du og din modstander ikke har noget. Floppet er som den indledende sværdkamp, hvor du erklærer din hensigt om at kæmpe, og din modstander stopper for at beslutte og går væk eller udfordrer dig tilbage. En masse finter og forfalskninger på floppet. Så når turnen kommer, er det her den virkelige handling er, for med god præcision kan du få meget til at ske med en check-raise bluff eller en raise bag handlingen. Hvis din modstander var blot feinting et angreb på floppet, har du fanget ham med bukserne nede, uanset hvad du har. Ser og observere for de små små mønstre eller tider fra din modstander er nøglen til denne taktik. Og nogle gange kaster du bare en ud for at se, hvad der sker. I tilfælde af at du bliver fanget rødhåndet, skifter du til en no BS-tilstand og trækker din modstander ind for drabet ved at bruge dit eget Bluffers billede til din egen fordel.

Fældefangst-holde din modstander ude af balance

Når din fjende mener, at du ikke er ærlig, er det tid til at fange ham for hans penge. En check-raise / raise på turn, der bliver kaldt i tillæg til en flod bet net du 2BB lige fra at spille og sandsynligvis en anden 1BB fra pre-flop og flop. Du kunne således folde på floppet på en unraised pot fire gange i træk, hvis du kunne trække en fælde hver 7.gang. Så når du er oppe imod en anden aggressiv modstander så godt, der simpelthen kan lide at køre dig over med indsatser, bare læne sig tilbage, lad ham gøre væddemål og hammer ham med check-raises og raises, når du har en hånd. Du har råd til at folde, når du ikke har noget, da dine fælder vil gøre op for det. Og hvis du har Es høj eller lav PAR, du kan stadig flad opkald til Sho .do .n hvis det er nødvendigt at skubbe den legendariske pind ind i hans eger.

Læsning-Spotting dem fortæller og arbejder dem

Forsøger at finde ud af, hvor din modstander er i en heads-up pokerspil er lidt som at forsøge at slå nogen på en langvarig spil rock-papir-saks. De har kun tre muligheder, og det er for dig at gætte, hvad de laver. Hvis du har ret mere end 33.3% af tiden, lad os sige 35% af tiden, så slår du mentalt dem på lang sigt. Hvis du tror, at rock-paper-saks er held, hah, tænk igen. Du kender alle Phil Gordon ret? Han er en del af Team Tiltboys, rock-paper-saks teori / verden champs e extraordintraordinaire. Poker og især heads up poker er på samme måde. Du læser dem, og du tjener penge. Reading handler om kræsne mønstre i deres adfærd, der er statistiske anomalier. Derfor er du opmærksom-hvor ofte tjekker han-raise, har han det, når han gør det, vil han satse lavt par, vil han satse trækker. Normalt kan du ikke bare finde ud af dette med en handling fra din modstanders side, så du ofte nødt til at hæve på floppet eller ringe og se tur til at finde ud af, hvad der foregår. Fordi med kun actionn handling, er der kun 3 valg at vælge imellem-bet, check, call. Ved at tilføje i et raise eller kalder floppet, der øger mulighederne fra 3 til 9, bet-bet, bet-check, bet-call, check-bet, etc.. Dette fortæller dig en hel masse mere end bare ‘Åh jeg tror, han bluffer, fordi han satse på floppet med lave kort viser!’vs’ Åh jeg tror, han bluffer, fordi han satse på floppet med lave kort og er nu at kontrollere turn’.

Value Betting-ekstraktion af ekstra store bets

Value betting er simpelthen at komme i den tur raise og river bet, så din modstander ikke ser et Sho .do .n for billigt, når du fik en hånd. Selv når din hånd er lidt usikker, kaster du den sucker ud og får i det mindste noget fold egenkapital fra det, hvis han er stram. Hvis din modstander er løs, får du nogle egenkapital fra indsatsen med Ace/. kalder dig ned. For mange gange i spil ser jeg modstandere tjekke ned på floden med en overlegen hånd, fordi de er bange for, at jeg måske har dem slået. Hvis de vil få mig til at slå 80% af tiden, og jeg vil kalde størstedelen af tiden (jeg er trods alt på floden), er det et meget værdifuldt forslag. I heads up er der ikke mange træk, der fortsætter, så en modstander, der holder sig med dig til floden, ringer sandsynligvis med mellempar eller lavt par og mindst ofte et monster. At få den ekstra indsats i er noget, du ikke bør være bange for at gøre.

Folding-at vide, når du er beat og komme ud derfra

At vide, hvornår man skal slippe af med en domineret hånd, er temmelig stor, især hvis det kan redde dig fra en stor indsats eller to. Ofte vil du ikke indse det, før du er ned til floden eller slå, men viljen til at droppe en hånd, når du er sikker på din modstander ikke bluffe er ligesom udtrække en ekstra stor indsats af din egen. Masser af gange i en fuld ring spil, er det næsten umuligt at folde med nogle af de odds potten lægger dig, såsom top par / top kicker når potten viser noget i retning af 20BB til en enkelt raise på floden. Du skal kun vinde 5% af tiden for at dette opkald skal være korrekt. I heads-up er potten ofte oftere 3-5BB eller deromkring, hvilket giver dig en god grund til at folde, hvis du er sikker på, at du er beat. Når potten bliver større, bliver det sværere at folde på kritiske punkter som floden, da potten lægger dig meget gode odds på det tidspunkt. Nøglen er at folde tidligt, og når du er i problemer snarere end sent og engageret over dit hoved.

Pot Odds-tælle dine outs korrekt og integrere dem

Pot odds er faktisk den mindst vigtige i heads-up, fordi sjældent vil du ringe, fordi du er ‘at få odds’. Hvis noget, hvis du har odds for at call – BET! Spil disse flushies og lige trækker aggressivt, fordi uanset odds du får, aggression giver disse odds en skyrocket værdi med folde egenkapital kastet i. Selv med en indvendig straight Dra., det er ikke en dårlig id. at satse, hvis kontrolleres til dig eller først at gå, fordi du stadig har mulighed for, at din modstander kan folde til dig (sandsynligvis i heads-up). Hvis du går glip af din uafgjort, kan du fortsætte med at angribe og håbe, at han folder, eller ved mirakel, kan du endda ramme din uafgjort og have en meget godt forklædt hånd, der er perfekt til fældefangst