TOP 8 VIDEO SLOTS TIL AT FORKÆLE DIG SELV DENNE JUL

Fantastisk på et utal af måder, Julen er virkelig den mest vidunderlige tid på året. Farvet i alle nuancer af rød og grøn, er denne feriesæson fuld af glædelige øjeblikke, lækker mad, håndindpakkede gaver og selvfølgelig festlige slots! Selvom December traditionelt medfører nye Santa-tema udgivelser, er det også en perfekt lejlighed til at nyde de mest populære spil lanceret i de sidste par år.

Mens du tæller dagene …

… til specielle morgen og Saint Nikolas kommer ned gennem skorstenen, hvorfor ikke lave din egen spilleliste at forsød ventetiden, så meget mere, online casinos hjælpe dig med at komme ind i ånden i Julen ved at tilbyde klaser af hårdt at modstå frynsegoder. Så se nærmere på vores liste over video slots nedenfor, fordi alle chancer er, at du vil støde på disse jolly mesterværker på de fleste webebbaserede spillesteder.

JULENS HEMMELIGHEDER

533 gitteret har 25 betalingslinjer og alle de fantastiske dele af vores elskede ferie, herunder lækre peberkagerhuse og fyldt med slik strømper. Suppleret med en temmelig flot RTP på 96,72%, giver denne NetEnts skabelse dig mulighed for at drage fordel af wildild Santa og spændende gratis spins forud for et grædende bonusspil, hvor spillerne pakker gaver ud og lytter til et medley af velkendte melodier. Hvad er der inde i de herlige kasser? Wildild reels, multiplikatorer, yderligere wililds og flere gratis runder!

JINGLE BELLS

Et ægte vinterunderland designet af Red Tiger Gaming på tværs af fem hjul og 20 gevinstlinjer, hvor juletræ multiplicerer dine gevinster op til 20 gange, og 3 !3 Mega Wililds leverer utrolige gaver! Tro det eller ej, selvom det regner, vil du ikke klage over vejret, da Raining Wililds også bringer gaver!

JULEMANDENS GÅRD

Vidste du, at julemanden driver en gård? Nå, ifølge GameArt, gør han-en snedækket 5 !3 ranch et eller andet sted på Nordpolen! Derudover sprænger hans sted simpelthen af usædvanlige og sjove dyr ledet af en flamboyant kylling klædt i en øjeblikkeligt genkendelig rød uniform. Forresten er den smarte vild og i stand til at levere gratis spins! Drevet af høj volatilitet har denne titel 5 gevinstlinjer og udbetaler i det lange løb 95,85% af alle satsede penge.

HEMMELIGE SANTA

Microgaming giver spillere 1024 måder at vinde op til 82 82.500 ved hjælp af syv Mysteriefunktioner, som udløses helt tilfældigt. Vilde Hjul, Vilde Boost, Flot wilds, Scatter-Amok, Rullende Hjul, multiplikatorer og gratis spin – kan du virkelig råd til ikke at give en spin til denne Jul 5-hjuls udstyrsstykke, som vender tilbage til spillerne 96% af alle satset penge.

HO HO TÅRN

Jul i Hong Kong? Lyder spektakulært! Og ikke kun lyde – omgivet af fascinerende skyskrabere, du har ret i midten af verdens største permanente lys & lyd show, der finder sted på tværs af fem hjul og tre rækker forbedret med 99 måder at vinde over €153,000! RTP på 96,4% og en engagerende Hjulbonus gør denne spinning ydeevne fra Elk Studios til en rigtig varm billet slot!

LUCKY XMAS – BOOONGO

Den perkiest legetøjsfabrik, du nogensinde har besøgt eller hørt om, er lige ved hånden! Folk fra Booongo ønsker dig en Holly Jolly Xmas og lover dig den mest fantastiske rejse i verden af stacked wililds, skøre multiplikatorer og synkroniserede hjul for at øge oddsene. Standard 5 .3 playfield har 40 gevinstlinjer, og RTP for denne virtuelle enarmede bandit er sat til 96, 2%.

LYKKELIGSTE JULETRÆ

Ligesom den berømte sang, fremkalder denne 5-hjuls og 40-payline Habanero-Titel en enestående atmosfære fuld af vinter lækkerier, legetøj og virkelig lækre godbidder på huset, der fjerner lavt betalende symboler for at give spillerne mere slående præmier. Selvom gratis runder ikke kan udløses igen, er den imponerende Præmiepotte-funktion en fantastisk grund til at teste mediet volatilitet og anstændig RTP på 96,7% af denne udgivelse.

VILD JUL

Pakket med 243 måder at vinde på, mystik belønninger, og Crazy Wild bonus spil, de fem hjul hjem til Julemanden og hans hjælpere i stand til at levere Store og Mega vinder, samt gratis spins for ekstra chancer for at ramme heldige kombinationer. Bare en heads up, se ud for de onde alfer eller de kan stjæle de særlige symboler fra din samling. RTP for denne Spinomenal Wildild Xmas er 95, 78%.